
Gulrot-ingefærdressing
Lær hvordan du lager en frisk og smakfull gulrot-ingefærdressing. Perfekt til salater og som tilbehør. En enkel oppskrift for en sunn smakfull topping.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1/2 pund gulrøtter (ca. 3 mellomstore), hakket
- 2. 1/4 kopp vann
- 3. 1/4 kopp krydret riseddik
- 4. 3 ss finhakket fersk ingefær, skrelt
- 5. 1 ss soyasaus
- 6. 1 ss asiatisk sesamolje
- 7. 1 sjalottløk, hakket
- 8. 1 ss sherry
- 9. 1/2 kopp peanøtt- eller vegetabilsk olje
Fremgangsmåte
- 1I en blender, kombiner gulroten, vannet, eddiken, ingefæren, soyasausen, sesamoljen, sjalottløken og sherryen, og kjør til en glatt puré. Mens motoren går, heller sakte inn oljen til den er godt blandet. Oppbevar i kjøleskapet til den skal brukes.