Hello Fresh Mobile Banner
Gulrot-ingefærdressing

Gulrot-ingefærdressing

Lær hvordan du lager en frisk og smakfull gulrot-ingefærdressing. Perfekt til salater og som tilbehør. En enkel oppskrift for en sunn smakfull topping.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 pund gulrøtter (ca. 3 mellomstore), hakket
  • 2. 1/4 kopp vann
  • 3. 1/4 kopp krydret riseddik
  • 4. 3 ss finhakket fersk ingefær, skrelt
  • 5. 1 ss soyasaus
  • 6. 1 ss asiatisk sesamolje
  • 7. 1 sjalottløk, hakket
  • 8. 1 ss sherry
  • 9. 1/2 kopp peanøtt- eller vegetabilsk olje

Fremgangsmåte

  1. 1I en blender, kombiner gulroten, vannet, eddiken, ingefæren, soyasausen, sesamoljen, sjalottløken og sherryen, og kjør til en glatt puré. Mens motoren går, heller sakte inn oljen til den er godt blandet. Oppbevar i kjøleskapet til den skal brukes.