Hello Fresh Mobile Banner
Lett kylling Caesar-salat

Lett kylling Caesar-salat

Lær hvordan du lager en lett og deilig chicken caesar salad. Perfekt for en sunn lunsj eller middag, enkel å lage hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
forrett

Ingredienser

  • 1. 4 kopper terte, daggammelt, crusty brød i terninger (helst fullkornsbrød)
  • 2. 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • 3. 1/2 kopp fettfri naturell gresk yoghurt
  • 4. 1 kopp revet parmesanost (ca. 50 gram)
  • 5. 1 liten hvitløksfedd
  • 6. 2 ansjossfiléter
  • 7. Saften av 1 sitron
  • 8. 1 teskje dijonsennep
  • 9. 450 gram skinn- og benfri kyllingbryst
  • 10. Kosher-salt
  • 11. 2 romainesalat-hjerter, hakket
  • 12. Nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Lag krutongene: Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Vend brødterningene i en stor bolle med 1 spiseskje olivenolje. Fordel dem på et bakepapirkledd stekebrett og stek til de er sprø, og vend dem halvveis gjennom, omtrent 20 minutter. I mellomtiden lager du dressingen: Mos yoghurt, 2 spiseskjeer parmesan, hvitløk, ansjos, sitronsaft, sennep og 2 spiseskjeer vann i en liten food processor eller en blender. Bank kyllingen mellom to stykker plastfolie med en tung stekepanne til den er 1/2 tomme tykk. Pensle et stekebrett med kanthøyde med den resterende spiseskjeen olivenolje; legg på kyllingen og krydre med salt. Pensle jevnt med 1 spiseskje av dressingen og dryss over 2 spiseskjeer parmesan. Grill uten å røre, til den er gyllen og gjennomstekt, ca. 5 minutter. Overfør til en skjærefjøl. Vend salat, krutonger, resten av dressingen og 3/4 kopp parmesan i en stor bolle. Skjær kyllingen i tynne skiver. Fordel salaten i skåler, topp med kylling og krydre med pepper.
  2. 22. Fotograf: Christopher Testani