
Krepsesalat med wasabikaviar i vol-au-vent
Lær hvordan du lager en elegant crabmeat salat med wasabi caviar i sprø vol-au-vent. Perfekt for en raffinert forrett eller festmåltid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 6 spiseskjeer majones
- 2. 2 teskjeer wasabipasta eller pulver
- 3. 2 spiseskjeer wasabikaviar, pluss mer til pynt
- 4. 450 gram jumbo-krepskjøtt, renset
- 5. Salt og hvit pepper
- 6. Vol-au-Vent, oppskrift følger
- 7. 1 ark butterdeig fra en 17-unse frossen pakke
- 8. 1 stort egg
- 9. 2 spiseskjeer melk
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolle blander du majones, wasabipasta og krabbekjøtt. Vend forsiktig inn kaviar. Krydre med salt og pepper; sett i kjøleskapet til det skal serveres. For å servere, fyll paibunner med krabbe- og kaviarblandingen; pynt med mer kaviar.
- 2Varm ovnen til 200 grader Celsius. Tin paideigen i henhold til pakningsanvisningen. I en liten bolle visper du sammen egg og melk; sett til side. Dekk to bakeplater med bakepapir; sett til side. På en lett melet overflate, bruk en 1-tommers utstikker til å kutte ut 36 runde kaker. Bruk utstikkeren til å lage fordypninger i midten av rundene uten å skjære helt gjennom deigen. Med en pensel, pensle rundene med eggeblanding. Stek på de forberedte bakeplatene til de er hevet og gyldne, ca. 10–12 minutter. Overfør til en avkjølingsrist for å avkjøle. Trykk forsiktig inn i midten av fordypningen for å danne en skallform, og fjern deigen for å lage en tom kjerne. Hvis nødvendig, bruk en liten kniv for å få ut midten. Jevn ut bunnen med en liten kniv slik at skallet ikke vipper. Gjenta med resten av skallene.
- 3Antall: 36 skaller