
All-American Mini Burgers og Spesialsaus
Lær hvordan du lager deilige all-american mini burgers med spesialsaus. Perfekt som forrett eller festmat, enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 1/4 pund kjøttdeig av storfe
- 2. 2 spiseskjeer sylteagurk relish
- 3. 2 spiseskjeer biffsaus
- 4. 1 spiseskje grillkrydder
- 5. 1 teskje søt paprika
- 6. 10 myke middagsruller, delt
- 7. 2 kopper hakket isbergsalat
- 8. 1 liten gul løk, finhakket
- 9. 1/2 kopp ranchdressing
- 10. 1/2 kopp ketchup
- 11. 1 teskje grovkvernet svart pepper
- 12. Skiver av ost: Cheddar, pepper jack, sveitserost
- 13. Pepperoni
- 14. Skiver av tomater
- 15. Gul sennep
- 16. Majones
- 17. Blåmuggostdressing
- 18. Søt rød peppersyltetøy
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Forvarm grillpanne eller utendørsgrill til høy varme. Bland kjøtt og de neste fire ingrediensene. Del kjøttet i to deler og skjær hver del i fem biter. Rull kjøttet til baller, deretter klem dem flate til små, tynne burgere, ca. 7,5 cm i diameter. Du vil få 10 burgere. For å lage en dobbel porsjon eller mer, kan kjøttet formes til burgere på forhånd og oppbevares på bakepapir i opptil 24 timer. Disse burgerne kan også stekes på bakepapir i en forvarmet ovn på 200 °C i 10 til 12 minutter. Men på en varm innendørs- eller utendørsgrill vil disse små burgerne trenge bare 2 eller 3 minutter på hver side for å oppnå medium steking. Server på hamburgerbrød med hakket salat, hakket løk og spesialsaus.
- 33. For å lage saus, bland ranchdressing med ketchup og svart pepper.