Hello Fresh Mobile Banner
Bakt sole med sitron og sautert schweizerkål

Bakt sole med sitron og sautert schweizerkål

oppskrift på bakt sole med deilig sautert schweizerkål, perfekt som en lett og smakfull hovedrett for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 4 skiver ferskt hvitt brød, skorpene fjernet og brødet delt i fire
  • 2. 1 teskje sitronskall
  • 3. 1/4 kopp valnøtt-halvdelinger
  • 4. 1/4 kopp revet Parmesan
  • 5. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 6. 4 steinbittfileter, skylt og tørket
  • 7. Salt og nykvernet svart pepper
  • 8. 4 spiseskjeer smør, pluss litt ekstra til gratengen
  • 9. 1/4 kopp sitronsaft
  • 10. 3 spiseskjeer kapers
  • 11. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 12. 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 13. 2 bunt med sveitserkål, blader fjernet og hakket

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  2. 22. I en foodprocessor, kombiner brød, sitronskall, valnøtter og ost. Pulsér til nesten jevn tekstur. Fortsett å pulsere mens du heller i olivenoljen. Sett til side.
  3. 33. Krydre fisken med salt og pepper. Legg fire fileter i ett lag i en smurt ildfast form på 23 x 30 cm. I en liten kjele, smelt 4 spiseskjeer smør og tilsett sitronsaft og kapers. Hell smørblandingen over fisken, og strø over brødsmuler. Stek uten lokk i 15 til 20 minutter.
  4. 44. I mellomtiden, tilsett olivenolje i en stor stekepanne over middels varme. La oljen trekke med finhakket hvitløk, før du tilsetter grønnkål og steker til den faller sammen, ca. 2 minutter. Krydre med salt og pepper etter smak. Server varm med sole.