
Langtidskokt kål, poteter og bacon
Lær hvordan du lager en smakfull slow-cooker rett med kål, poteter og bacon. Perfekt for en enkel og mettende middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. Nonstick kokespray
- 2. 1 lite kål, grovhakket (ca. 6 kopper)
- 3. 1 liten løk, hakket
- 4. 3 mellomstore poteter (ca. 450 gram)
- 5. 1 spiseskje karvefrø, valgfritt
- 6. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 7. 4 skiver bacon, hakket
- 8. 225 gram irsk lagerøl, som Harp, eller redusert-salt kyllingkraft
Fremgangsmåte
- 11. Spray en stor, saktekokende gryte med non-stick kokespray. Legg kålen i bunnen, deretter løken og vend forsiktig. Tilsett potetene, spisskummenfrø, 3/4 teskje salt og 1/2 teskje pepper. Strø bacon over potetene og hell ølen over potetene og baconet.
- 22. Kok til potetene er møre, 3 timer på høy varme eller 6 til 7 timer på lav varme. Rør forsiktig før servering.