
Svart bønnequesadilla
Lær hvordan du lager en deilig black bean quesadilla med enkle ingredienser. Perfekt for en rask lunsj eller middag, full av smak og næring.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 kopper revet hvit cheddarost
- 2. 4 (10-tommers) mel tortillas
- 3. Sorte bønnefyll, oppskrift følger
- 4. 1 kopp fetaost
- 5. 1/2 kopp vegetabilsk olje, til grilling
- 6. 4 kopper kokte svarte turtlebønner, avrent
- 7. 2 kopper kokt brunt ris
- 8. 1 kopp maiskjerner, kokt
- 9. 1/2 kopp soltørkede tomater, rehydrert i vann
- 10. 2 spiseskjeer spisskummen
- 11. 2 spiseskjeer granulert hvitløk
- 12. 1 teskje sterk rød pepper saus
- 13. Salt
Fremgangsmåte
- 11. Fordel 1 kopp revet hvit cheddarost på den ene halvdelen av en mel-tortilla. Deretter legger du 1 kopp svartbønnefyll på toppen. Deretter strør du 1/4 kopp fetaost over. Brett over tortillaen. Gjenta med resten av ingrediensene. Grill på en oljet flat grill, på middels høy varme, i 4 til 6 minutter eller til begge sider er gyldne. Skjær hver quesadilla i 4 trekanter og server.
- 22. I en stor bolle blander du alle ingrediensene.