Hello Fresh Mobile Banner
Linser med perleløk

Linser med perleløk

Oppdag en velsmakende oppskrift på linser med perleløk, perfekt som forrett eller vegetarisk hovedrett. Enkel å lage og sunn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 kopper brune eller grønne linser
  • 2. 340 gram frosne perleløksbåter
  • 3. 1 laurbærblad
  • 4. 2 teskjeer salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Skyll linsene og la dem renne av. Ha linsene, løkene og laurbærbladet i en middels stor kjele med nok vann til å dekke dem med én tomme. Kok opp over middels varme, deretter senk varmen til lav, dekk til og la det småkoke forsiktig i 20 minutter. Fjern lokket, rør inn salt, og tilsett mer vann om nødvendig slik at det akkurat dekker linsene. Fortsett å småkoke, dekket, i 10 til 25 minutter til linsene er akkurat gjennomkokte (kremete, ikke møre i midten, men ikke mosede heller).
  2. 22. Frosne perleløk er en superenkel måte å tilføre en smakfull note til belgvekstene mens de koker. Linser er den raskeste av belgvekstene å koke og trenger ingen bløtlegging, siden frøskallet er veldig tynt.