
Stekte dumplings i panne
Lær hvordan du lager deilige pan-fried dumplings med denne enkle oppskriften. Perfekt for forretter eller snacks, klar på under 30 minutter!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 teskjeer soyasaus
- 2. 1 teskje sterk kinesisk sennep
- 3. 1/2 teskje finhakket fersk hvitløk
- 4. 1/2 teskje sesamolje
- 5. 1 (400 gram) boks chow mein-grønnsaker, skylt og godt drenert
- 6. 24 kvadratiske wonton-omslag
- 7. 1/2 kopp rapsolje
- 8. Ristet hvit sesamfrø
- 9. Svart sesamfrø
- 10. Til dipping: soyasaus, søt og sur saus, og sterk kinesisk sennep
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.
- 22. Bland de første fire ingrediensene i en food processor. Tilsett grønnsakene. Bruk av/på-bryteren for å pulse til grønnsakene er akkurat finhakket. La overflødig væske renne av grønnsaksblandingen.
- 33. Legg 12 wonton-omslag på arbeidsflaten. Pensle lett kantene av omslagene med vann.
- 44. Skje 1 spiseskje grønnsaksblanding i midten av hvert omslag. Legg et nytt wonton-omslag oppå, og trykk for å forsegle fyllet helt.
- 55. Bruk en ravioliskjærer eller en skarp kniv til å kutte kantene på wontonene.
- 66. Varm opp rapsolje i en tung, stor stekepanne over middels varme.
- 77. Stek dumplingene i porsjoner til de er akkurat gylne, ca. 1 minutt på hver side.
- 88. Stek til dumplingene er gyllenbrune, ca. 10 minutter.
- 99. Overfør dumplingene til et serveringsfat. Dryss over ristet sesamfrø.
- 1010. Server med dippesaus.





