Stekte dumplings i panne

Stekte dumplings i panne

Lær hvordan du lager deilige pan-fried dumplings med denne enkle oppskriften. Perfekt for forretter eller snacks, klar på under 30 minutter!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 teskjeer soyasaus
  • 2. 1 teskje sterk kinesisk sennep
  • 3. 1/2 teskje finhakket fersk hvitløk
  • 4. 1/2 teskje sesamolje
  • 5. 1 (400 gram) boks chow mein-grønnsaker, skylt og godt drenert
  • 6. 24 kvadratiske wonton-omslag
  • 7. 1/2 kopp rapsolje
  • 8. Ristet hvit sesamfrø
  • 9. Svart sesamfrø
  • 10. Til dipping: soyasaus, søt og sur saus, og sterk kinesisk sennep

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.
  2. 22. Bland de første fire ingrediensene i en food processor. Tilsett grønnsakene. Bruk av/på-bryteren for å pulse til grønnsakene er akkurat finhakket. La overflødig væske renne av grønnsaksblandingen.
  3. 33. Legg 12 wonton-omslag på arbeidsflaten. Pensle lett kantene av omslagene med vann.
  4. 44. Skje 1 spiseskje grønnsaksblanding i midten av hvert omslag. Legg et nytt wonton-omslag oppå, og trykk for å forsegle fyllet helt.
  5. 55. Bruk en ravioliskjærer eller en skarp kniv til å kutte kantene på wontonene.
  6. 66. Varm opp rapsolje i en tung, stor stekepanne over middels varme.
  7. 77. Stek dumplingene i porsjoner til de er akkurat gylne, ca. 1 minutt på hver side.
  8. 88. Stek til dumplingene er gyllenbrune, ca. 10 minutter.
  9. 99. Overfør dumplingene til et serveringsfat. Dryss over ristet sesamfrø.
  10. 1010. Server med dippesaus.