Hello Fresh Mobile Banner
Mini-venisonburgere

Mini-venisonburgere

Lær hvordan du lager deilige mini-venison burgers. Perfekt som forrett eller snacks. En enkel oppskrift med viltkjøtt, rask å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 pund kjøttdeig av hjort
  • 2. 1/2 pund kjøttdeig av svin
  • 3. Salt og nykvernet svart pepper
  • 4. 1 kopp hakkede hvite sopp (ca. 85 gram sopp)
  • 5. 1 kopp hakkede epler (ca. 2 epler)
  • 6. 2 unser blåmuggost (eller annen ost etter eget valg)
  • 7. 16 mini-potetbrød (små rundstykker)

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp grillen. Bland hjortekjøtt, svinekjøtt, salt, pepper, sopp og epler, og form til 16 små burgere. Grill til medium stekegrad og smuldre blåmuggost over. Server på potetbrød.