
Mini-venisonburgere
Lær hvordan du lager deilige mini-venison burgers. Perfekt som forrett eller snacks. En enkel oppskrift med viltkjøtt, rask å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1/2 pund kjøttdeig av hjort
- 2. 1/2 pund kjøttdeig av svin
- 3. Salt og nykvernet svart pepper
- 4. 1 kopp hakkede hvite sopp (ca. 85 gram sopp)
- 5. 1 kopp hakkede epler (ca. 2 epler)
- 6. 2 unser blåmuggost (eller annen ost etter eget valg)
- 7. 16 mini-potetbrød (små rundstykker)
Fremgangsmåte
- 1Varm opp grillen. Bland hjortekjøtt, svinekjøtt, salt, pepper, sopp og epler, og form til 16 små burgere. Grill til medium stekegrad og smuldre blåmuggost over. Server på potetbrød.