Hello Fresh Mobile Banner
Høstpannekaker

Høstpannekaker

Lær hvordan du lager deilige harvest pancakes, perfekte for høstsesongen. En enkel oppskrift som gir myke og smakfulle pannekaker med sesongens ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp hakkede nøtter (eller valnøtter)
  • 2. 1 spiseskje sukker
  • 3. 1 kopp hvetemel
  • 4. 2 teskjeer bakepulver
  • 5. 1/2 teskje malt kanel
  • 6. 1 kopp melk (du kan bruke skummet melk eller 2 prosent)
  • 7. 1/2 kopp dampet og most vintergresskar (ca. 225 gram ukokt. Jeg liker "søt dumpling")
  • 8. 2 lett piskede eggeplommer
  • 9. 1 spiseskje matolje
  • 10. 2 eggehviter

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland nøtter, sukker, mel, bakepulver, salt og kanel i en stor bolle, og sett til side. I en annen bolle blander du melk, gresskar, eggeplommer og olje. Med en stor tresleiv rører du de tørre ingrediensene inn i gresskarblandingen, og setter til side. Pisk eggehvitene i en bolle til stive topper dannes. (Bruk en kobberbolle for best resultat). Vend forsiktig de stive eggehvitene inn i gresskarblandingen. Varm opp stekepannen, og hell ca. 1/4 kopp røre per pannekake. Stek til overflaten er boblete og kantene er lett tørre, og snu deretter. Stek til de er gyldne.