Hello Fresh Mobile Banner
Andouille-ristet og egg-tacos

Andouille-ristet og egg-tacos

Lær hvordan du lager deilige andouille hash og egg tacos, en perfekt rett for brunch eller en smakfull start på dagen. En enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 1 stor potet, i terninger
  • 2. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 3. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 4. Rapsolje
  • 5. 1/2 rød løk, i terninger
  • 6. 1/2 jalapeño, i terninger
  • 7. 1 lenke andouille-pølse, hakket
  • 8. 1/2 teskje cayennepepper
  • 9. 1/2 teskje ancho-chili pulver
  • 10. 1/2 teskje hvitløkspulver
  • 11. 1/2 teskje røkt paprika
  • 12. 3 store egg
  • 13. Fire mais-tortillas på 15 cm
  • 14. 4 klyper revet Cheddar-ost
  • 15. 2 grønne løk, finhakket

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 230 grader Celsius.
  2. 22. Vend potetene med olivenolje, 1 teskje salt og 1 teskje pepper på et stekebrett, og stek til de er gylne, ca. 10–12 minutter.
  3. 33. Mens potetene er i ovnen, varm opp en støpejernsgryte over middels høy varme. Tilsett litt rapsolje, deretter løk og jalapeño, og kok til de begynner å mykne, ca. 3–4 minutter.
  4. 44. Tilsett andouille, cayennepepper, ancho-chili pulver, hvitløkspulver og paprika, og kok til det nesten er brunt, ca. 4 minutter.
  5. 55. Pisk de tre eggene i en liten bolle, og ha dem i støpejernsgryten. Tilsett potetene og kok under omrøring til eggerøren er myk, smak til med krydder.
  6. 66. Varm opp en grill eller stekepanne på høy varme. Grill tortillalefsene raskt i omtrent ett minutt for å gi dem litt brent preg. Fordel tortillalefsene på tallerkener. Topp hver med en skje av andouille-blandingen, litt revet cheddarost og noen skiver grønn løk.