Kremet sitronkake
oppskrift på kremet sitronkake, en frisk og smakfull dessert som passer til alle anledninger. enkel å lage og perfekt for sommeren.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1 pakke sitronkakemiks (18,25 unser)
- 1 pakke sitrongele (3 unser)
- 1 kopp kokende vann
- 1 beger frossen pisket krem, tint
- 1 pakke instant sitronpuddingblanding (3 unser)
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 1 kopp melk
Fremgangsmåte
- 1Forbered og stek kakeblandingen i henhold til pakningsanvisningen for en 23x33 cm form. Stikk hull i kaken mens den fortsatt er varm med den runde håndtaket på en tresleiv. Lag gelatin med kun 1 kopp kokende vann. Hell den flytende gelatinen over kaken mens den er varm. La kaken avkjøle helt.
- 2Pisk sammen kremfløte, puddingsmør, melk og vaniljeekstrakt. Hell blandingen over den avkjølte kaken og sett den i kjøleskapet til den skal serveres.