Hello Fresh Mobile Banner
Kremet sitronkake

Kremet sitronkake

oppskrift på kremet sitronkake, en frisk og smakfull dessert som passer til alle anledninger. enkel å lage og perfekt for sommeren.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 pakke sitronkakemiks (18,25 unser)
  • 1 pakke sitrongele (3 unser)
  • 1 kopp kokende vann
  • 1 beger frossen pisket krem, tint
  • 1 pakke instant sitronpuddingblanding (3 unser)
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 kopp melk

Fremgangsmåte

  1. 1Forbered og stek kakeblandingen i henhold til pakningsanvisningen for en 23x33 cm form. Stikk hull i kaken mens den fortsatt er varm med den runde håndtaket på en tresleiv. Lag gelatin med kun 1 kopp kokende vann. Hell den flytende gelatinen over kaken mens den er varm. La kaken avkjøle helt.
  2. 2Pisk sammen kremfløte, puddingsmør, melk og vaniljeekstrakt. Hell blandingen over den avkjølte kaken og sett den i kjøleskapet til den skal serveres.