Hello Fresh Mobile Banner
Fylte hete paprika

Fylte hete paprika

oppskrift på stuffed hot peppers - en smakfull forrett eller hovedrett. Enkel å lage, perfekt for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/3 kopp finhakket italiensk pølse
  • 1 pakke kremost (ca. 8 unser), myknet
  • 3/4 ss hvitløksalt
  • 3 ss revet Romano-ost
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 ts tørket basilikum
  • 1/3 kopp italienske tørrbrødsmuler
  • 1 ss olivenolje
  • 6 ungarske hotpeppers, renset og frøfjernet

Fremgangsmåte

  1. 1Legg pølsen i en stor, dyp stekepanne. Stek over middels høy varme til den er jevnt brunet. Sil av fett, smuldre opp pølsen og sett til side.
  2. 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  3. 3I en middels stor bolle, bland sammen pølse, kremost, hvitløk, salt, Romano-ost, oregano, basilikum, brødsmuler og olivenolje.
  4. 4Fyll paprikaene med pølsestuffingen. Legg dem på et bakepapirkledd stekebrett, og stek i den forvarmede ovnen i 20 til 25 minutter, til fyllet er lett brunet og boblende.