Fylte hete paprika
oppskrift på stuffed hot peppers - en smakfull forrett eller hovedrett. Enkel å lage, perfekt for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/3 kopp finhakket italiensk pølse
- 1 pakke kremost (ca. 8 unser), myknet
- 3/4 ss hvitløksalt
- 3 ss revet Romano-ost
- 1 ts tørket oregano
- 1 ts tørket basilikum
- 1/3 kopp italienske tørrbrødsmuler
- 1 ss olivenolje
- 6 ungarske hotpeppers, renset og frøfjernet
Fremgangsmåte
- 1Legg pølsen i en stor, dyp stekepanne. Stek over middels høy varme til den er jevnt brunet. Sil av fett, smuldre opp pølsen og sett til side.
- 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 3I en middels stor bolle, bland sammen pølse, kremost, hvitløk, salt, Romano-ost, oregano, basilikum, brødsmuler og olivenolje.
- 4Fyll paprikaene med pølsestuffingen. Legg dem på et bakepapirkledd stekebrett, og stek i den forvarmede ovnen i 20 til 25 minutter, til fyllet er lett brunet og boblende.