Hello Fresh Mobile Banner
Tzatziki-saus (Yoghurtdip med agurk)

Tzatziki-saus (Yoghurtdip med agurk)

Lær hvordan du lager en frisk og kremet tzatziki sauce med yoghurt og agurk. Perfekt som forrett eller tilbehør til grillmat.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 (16 unse) beholder med lett naturell yoghurt
  • 1 agurk, skrelt, frøet og revet
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 spiseskje hakket fersk persille
  • 1 spiseskje hakket fersk mynte
  • 1 spiseskje fersk sitronsaft
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Dekk en sil med to lag osteklede og plasser den over en middels stor bolle. Legg yoghurten på ostekledet og dekk silen med plastfolie. La yoghurten renne av over natten.
  2. 2Legg revet agurk på en tallerken dekket med tørkepapir; la den renne av i 1 til 2 timer.
  3. 3Bland den avrennete yoghurten, agurk, hvitløk, persille, mynte, sitronsaft, salt og pepper i en bolle. Sett den i kjøleskapet i minst 2 timer før servering.