Hello Fresh Mobile Banner
Daddel- og mandelsmørtrøfler

Daddel- og mandelsmørtrøfler

Lær hvordan du lager deilige date-almond butter truffles. En sunn og enkel dessert som passer perfekt til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper utpakkede Medjool-dadler
  • 2. 1/2 teskje havsalt
  • 3. 1 spiseskje virgin kokosolje, pluss litt mer til å rulle trøflene i
  • 4. 1/4 kopp mandelsmør (vi liker Justin's Maple Almond Butter)
  • 5. 1/2 teskje ren vaniljeekstrakt
  • 6. Usøtet kokosmasse, til topping

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Hakk dadlene i biter (saks gjør dette lettere!) og legg dem i en food processor.
  3. 3Strø salt over dadlene og kjør til de blir en jevn pasta med bare noen få biter her og der. (Hvis det er vanskelig å få dem til å bli pureé, tilsett en teskje eller to vann.)
  4. 4Kle et stekebrett eller en tallerken med bakepapir eller plastfolie.
  5. 5Gni litt kokosolje på håndflatene dine (dette vil forhindre at dadlene setter seg fast når du ruller dem).
  6. 6Bruk en skje til å måle ut litt mindre enn en spiseskje med dadler og trill forsiktig til en ball.
  7. 7Legg dem på det forberedte brettet eller tallerkenen og gjenta med resten av blandingen, slik at du får omtrent 15 kuler.
  8. 8Frys til de er faste, ca. 20 minutter.
  9. 9I en liten mikrobølgesikker bolle (dette kan også gjøres i en liten kjele på komfyren), bland mandelsmør, kokosolje og vanilje.
  10. 10Varm i mikrobølgeovnen (eller på komfyren) til det er mykt, ca. 20 sekunder, og rør til det er glatt.
  11. 11Ta kulene ut av fryseren og dypp dem i mandelsmørblandingen eller hell over dem, og strø kokos over.
  12. 12Sett tilbake i fryseren for å la toppingen stivne, i 10 til 20 minutter.
  13. 13Spis og nyt!