Pølse- og risfylte paprika
Lær hvordan du lager deilige paprika fylt med pølse og ris. En enkel oppskrift som er perfekt for en smakfull middag for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 6 store grønne paprikaer
- 1 pund kjøttdeig av svin
- 1 stor løk, hakket
- 2 bokser (10,75 unser) tomatsuppe
- 2 2/3 kopper vann
- 1 spiseskje chilipulver
- 1 spiseskje hvitløkspulver
- salt og pepper etter smak
- 1 pund Cheddarost, revet, delt
- 3 kopper ukokt instantris
Fremgangsmåte
- 1Skjær av toppen på grønne paprika; fjern frø og membraner, og skyll godt. Kok opp en stor kjele med vann. Tilsett paprika og kok i 15 minutter, eller til de er møre og sprø.
- 2Legg pølse og løk i en stor, dyp stekepanne. Stek over middels høy varme til det er jevnt brunt. Skru ned varmen til middels og rør inn tomatsuppe, vann, chilipulver, hvitløkspulver, salt og pepper; la det koke opp. Skru ned varmen til lav og rør inn 3/4 av osten. La det småkoke i 1 time.
- 3I mellomtiden, forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 4Tilbered instantris i henhold til pakkens anvisninger. Rør med en gaffel for å løsne, og bland deretter inn i tomatblandingen. La det småkoke i 30 minutter.
- 5Fyll paprikaene med risblandingen.
- 6Stek i den forvarmede ovnen i 30 minutter. Strø resten av osten over paprikaene og sett under grillen til osten er smeltet og boblende.