Hello Fresh Mobile Banner
Pølse- og risfylte paprika

Pølse- og risfylte paprika

Lær hvordan du lager deilige paprika fylt med pølse og ris. En enkel oppskrift som er perfekt for en smakfull middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 6 store grønne paprikaer
  • 1 pund kjøttdeig av svin
  • 1 stor løk, hakket
  • 2 bokser (10,75 unser) tomatsuppe
  • 2 2/3 kopper vann
  • 1 spiseskje chilipulver
  • 1 spiseskje hvitløkspulver
  • salt og pepper etter smak
  • 1 pund Cheddarost, revet, delt
  • 3 kopper ukokt instantris

Fremgangsmåte

  1. 1Skjær av toppen på grønne paprika; fjern frø og membraner, og skyll godt. Kok opp en stor kjele med vann. Tilsett paprika og kok i 15 minutter, eller til de er møre og sprø.
  2. 2Legg pølse og løk i en stor, dyp stekepanne. Stek over middels høy varme til det er jevnt brunt. Skru ned varmen til middels og rør inn tomatsuppe, vann, chilipulver, hvitløkspulver, salt og pepper; la det koke opp. Skru ned varmen til lav og rør inn 3/4 av osten. La det småkoke i 1 time.
  3. 3I mellomtiden, forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  4. 4Tilbered instantris i henhold til pakkens anvisninger. Rør med en gaffel for å løsne, og bland deretter inn i tomatblandingen. La det småkoke i 30 minutter.
  5. 5Fyll paprikaene med risblandingen.
  6. 6Stek i den forvarmede ovnen i 30 minutter. Strø resten av osten over paprikaene og sett under grillen til osten er smeltet og boblende.