Tortellini, biff og Caesar

Tortellini, biff og Caesar

oppskrift på en deilig rett med tortellini, saftig biff og klassisk caesarsalat, perfekt for en smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pakke ostetortellini (ca. 255 g)
  • 1 pund flankbiff
  • hvitløkspulver etter smak
  • salt og pepper etter smak
  • 1 spiseskje olivenolje
  • 2 hoder romainesalat, revet i bitestore biter
  • 2 bokser (ca. 64 g) små, utsteinte svarte oliven, drenert
  • 1 kopp Caesar-krutonger
  • 2 små, ferske tomater, hakket
  • 1 flaske Caesar-dressing (ca. 240 ml)

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Legg pastaen i kjelen, kok i 7 til 9 minutter, til den er al dente, og sil av vannet.
  2. 2Forvarm ovnens grillelement. Krydre biffer med hvitløkspulver, salt og pepper; gni inn med olivenolje. Legg biffen i en ildfast form, og grill i 5 minutter på hver side, eller til ønsket stekegrad. Skjær den diagonalt i tynne strimler.
  3. 3I en bolle, vend inn kokt tortellini, salat, oliven, krutonger, tomater og dressing. Topp med biffstrimler før servering.