Tortellini, biff og Caesar
oppskrift på en deilig rett med tortellini, saftig biff og klassisk caesarsalat, perfekt for en smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pakke ostetortellini (ca. 255 g)
- 1 pund flankbiff
- hvitløkspulver etter smak
- salt og pepper etter smak
- 1 spiseskje olivenolje
- 2 hoder romainesalat, revet i bitestore biter
- 2 bokser (ca. 64 g) små, utsteinte svarte oliven, drenert
- 1 kopp Caesar-krutonger
- 2 små, ferske tomater, hakket
- 1 flaske Caesar-dressing (ca. 240 ml)
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Legg pastaen i kjelen, kok i 7 til 9 minutter, til den er al dente, og sil av vannet.
- 2Forvarm ovnens grillelement. Krydre biffer med hvitløkspulver, salt og pepper; gni inn med olivenolje. Legg biffen i en ildfast form, og grill i 5 minutter på hver side, eller til ønsket stekegrad. Skjær den diagonalt i tynne strimler.
- 3I en bolle, vend inn kokt tortellini, salat, oliven, krutonger, tomater og dressing. Topp med biffstrimler før servering.