
Pulled Pork
oppskrift på pulled pork med saftig og smakfullt resultat. perfekt for helgekosen eller store middager. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 260 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/4 kopp brunt sukker
- 2. 1 spiseskje chilipulver
- 3. 1 spiseskje paprika
- 4. 2 teskjeer hvitløkspulver
- 5. 2 teskjeer kosher salt
- 6. 1 teskje nykvernet svart pepper
- 7. 1 teskje cayennepepper
- 8. 1 svinebog (også kalt svineknoke)
- 9. 4 løk, delt i to
- 10. 1 flaske god barbecuesaus og hamburgerbrød av god kvalitet, til servering
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Bland sammen brunt sukker, chilipulver, paprika, hvitløkspulver, salt, svart pepper og cayenne i en liten bolle.
- 3Gni krydderblandingen inn i hele svinekjøttet.
- 4Pakk svinekjøttet inn i plastfolie og la det stå i kjøleskapet i flere timer, helst over natten.
- 5
- 6Forvarm ovnen til 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit).
- 7
- 8Plasser svinekjøttet i en stor gryte på en seng av løkhalvdelene.
- 9Stek til det er mørt og faller fra hverandre, ca. 7 timer.
- 10Ta svinekjøttet ut av gryten og legg det på et skjærebrett.
- 11Skjær noe av løken i skiver.
- 12
- 13Sett gryten på komfyren over middels høy varme og tilsett 1/2 til 1 kopp varmt vann.
- 14Skrap opp bitene i bunnen av gryten for å løsne dem, og kok i 5 minutter for å redusere væsken.
- 15Hell i barbecuesausen og rør om for å varme opp.
- 16
- 17Riv kjøttet med to gafler, tilsett de skivede løkhalvdelene i svinekjøttet, og vend inn barbecuesausen til det er dekket etter eget ønske!
- 18Server på hamburgerbrød.