Hello Fresh Mobile Banner
Pulled Pork

Pulled Pork

oppskrift på pulled pork med saftig og smakfullt resultat. perfekt for helgekosen eller store middager. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 260 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp brunt sukker
  • 2. 1 spiseskje chilipulver
  • 3. 1 spiseskje paprika
  • 4. 2 teskjeer hvitløkspulver
  • 5. 2 teskjeer kosher salt
  • 6. 1 teskje nykvernet svart pepper
  • 7. 1 teskje cayennepepper
  • 8. 1 svinebog (også kalt svineknoke)
  • 9. 4 løk, delt i to
  • 10. 1 flaske god barbecuesaus og hamburgerbrød av god kvalitet, til servering

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Bland sammen brunt sukker, chilipulver, paprika, hvitløkspulver, salt, svart pepper og cayenne i en liten bolle.
  3. 3Gni krydderblandingen inn i hele svinekjøttet.
  4. 4Pakk svinekjøttet inn i plastfolie og la det stå i kjøleskapet i flere timer, helst over natten.
  5. 5
  6. 6Forvarm ovnen til 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit).
  7. 7
  8. 8Plasser svinekjøttet i en stor gryte på en seng av løkhalvdelene.
  9. 9Stek til det er mørt og faller fra hverandre, ca. 7 timer.
  10. 10Ta svinekjøttet ut av gryten og legg det på et skjærebrett.
  11. 11Skjær noe av løken i skiver.
  12. 12
  13. 13Sett gryten på komfyren over middels høy varme og tilsett 1/2 til 1 kopp varmt vann.
  14. 14Skrap opp bitene i bunnen av gryten for å løsne dem, og kok i 5 minutter for å redusere væsken.
  15. 15Hell i barbecuesausen og rør om for å varme opp.
  16. 16
  17. 17Riv kjøttet med to gafler, tilsett de skivede løkhalvdelene i svinekjøttet, og vend inn barbecuesausen til det er dekket etter eget ønske!
  18. 18Server på hamburgerbrød.