Hello Fresh Mobile Banner
3-pepperkorn-bison med Tennessee whiskey-saus

3-pepperkorn-bison med Tennessee whiskey-saus

Lær hvordan du lager en smakfull 3-peppercorn bison med tennessee whiskey saus. En spennende hovedrett med kraftige smaker, perfekt for middagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 4 (225 gram) bisonsteaks av sirloin, godt trimmet
  • 2. 1/4 kopp olivenolje
  • 3. 1/2 kopp blandede pepperkorn, svarte, grønne og rosa, grovt knust
  • 4. 2 spiseskjeer kosher-salt
  • 5. 2 spiseskjeer finhakket sjalottløk
  • 6. 1 spiseskje finhakket hvitløk
  • 7. 2 spiseskjeer smør
  • 8. 1 kopp Tennessee Whiskey (Anbefalt: Jack Daniel’s)
  • 9. 1 kopp kalvefond
  • 10. 1/2 kopp fløte
  • 11. Salt
  • 12. Pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. En time før koking, gni inn biffene med olje og krydre rikelig med pepperblanding og salt. Grill eller stek dem på høy varme til ønsket stekegrad, ca. 4 minutter på hver side for medium rå.
  2. 22. Til sausen: Surr sjalottløk og hvitløk i smør i en tykkbunnet kjele på middels varme. Tilsett whiskey og la det redusere til halvparten. Ha i kraft og fløte, og la det småkoke i 5 minutter. Krydre med salt og pepper etter smak.