Strozzapreti

Strozzapreti

lær hvordan du lager strozzapreti, en tradisjonell italiensk pasta. enkel oppskrift med tips for perfekt resultat. ideell for helårsmiddager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 5 1/4 unser spinat
  • 2. 8 3/4 unser ricottaost
  • 3. 1 3/4 unser Parmesan, pluss ekstra til dryss
  • 4. 5 1/4 unser mel
  • 5. Salt
  • 6. Pepper
  • 7. Tomatsaus, hjemmelaget eller ferdigkjøpt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Blansjer spinaten i vann. Sil av og hakk den. Bland ricottaosten med spinaten. Tilsett Parmesan og mel. Bland godt. Ha i en klype salt og pepper. Ta en spiseskje av ricottablandingen og form små baller med hånden (ca. 1/2 tomme). Legg dem i en ildfast form.
  2. 22. Hell litt tomatsaus over ricotta- og spinatballene. Strø over litt Parmesan og kok i 10 minutter.