
Strozzapreti
lær hvordan du lager strozzapreti, en tradisjonell italiensk pasta. enkel oppskrift med tips for perfekt resultat. ideell for helårsmiddager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 5 1/4 unser spinat
- 2. 8 3/4 unser ricottaost
- 3. 1 3/4 unser Parmesan, pluss ekstra til dryss
- 4. 5 1/4 unser mel
- 5. Salt
- 6. Pepper
- 7. Tomatsaus, hjemmelaget eller ferdigkjøpt
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Blansjer spinaten i vann. Sil av og hakk den. Bland ricottaosten med spinaten. Tilsett Parmesan og mel. Bland godt. Ha i en klype salt og pepper. Ta en spiseskje av ricottablandingen og form små baller med hånden (ca. 1/2 tomme). Legg dem i en ildfast form.
- 22. Hell litt tomatsaus over ricotta- og spinatballene. Strø over litt Parmesan og kok i 10 minutter.


