Andebryst myke tacos

Andebryst myke tacos

Lær hvordan du lager deilige roast duck soft tacos med sprøtt andekjøtt og friske grønnsaker. Perfekt for en smakfull middag eller festmåltid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 røde paprikaer, ovnsbakte og skrelte (se Kok's Notes)
  • 3 kopper tynne skiver av hjertene i romaine-salat (1 stor hode; se Kok's Notes)
  • 4 grønne løk, inkludert de grønne toppene, tynne skiver
  • 16 mais tortillas
  • terningkast av kjøtt fra 1/2 and med balsamico-glaze [eller annet kokt andekjøtt]
  • 1 lime, delt i 8 båter
  • 1 kopp (1/2 pint) rømme
  • 1 kopp ferdiglaget salsa

Fremgangsmåte

  1. 1Skjær paprikaen i tynne skiver. I en stor serveringsskål blander du dem med romaine-salat og grønn løk. Vend godt. Forvarm en ovn til 200°C. Plasser tortillalefsene i en dekket varmebestandig beholder, for eksempel en tortillawarmere eller en lav kasserolle med lokk. Varm tortillalefsene i ovnen i 20 minutter. Legg andekjøttet, limebåter, rømme og salsa i separate serveringsskåler. La gjestene smøre litt rømme på en tortilla, tilsette litt salsa, litt and, litt salatblanding, og presse litt limesaft over. Rull sammen og nyt.
  2. 2Skjær paprikaen i tynne skiver. I en stor serveringsskål blander du dem med romaine-salat og grønn løk. Vend godt.
  3. 3Forvarm en ovn til 200°C. Plasser tortillalefsene i en dekket varmebestandig beholder, for eksempel en tortillawarmere eller en lav kasserolle med lokk. Varm tortillalefsene i ovnen i 20 minutter.
  4. 4Legg andekjøttet, limebåtene, rømme og salsa i separate serveringsskåler. La gjestene smøre litt rømme på en tortilla, tilsette litt salsa, litt and, litt salatblanding, og presse litt limesaft over. Rull sammen og nyt.