
Andebryst myke tacos
Lær hvordan du lager deilige roast duck soft tacos med sprøtt andekjøtt og friske grønnsaker. Perfekt for en smakfull middag eller festmåltid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 røde paprikaer, ovnsbakte og skrelte (se Kok's Notes)
- 3 kopper tynne skiver av hjertene i romaine-salat (1 stor hode; se Kok's Notes)
- 4 grønne løk, inkludert de grønne toppene, tynne skiver
- 16 mais tortillas
- terningkast av kjøtt fra 1/2 and med balsamico-glaze [eller annet kokt andekjøtt]
- 1 lime, delt i 8 båter
- 1 kopp (1/2 pint) rømme
- 1 kopp ferdiglaget salsa
Fremgangsmåte
- 1Skjær paprikaen i tynne skiver. I en stor serveringsskål blander du dem med romaine-salat og grønn løk. Vend godt. Forvarm en ovn til 200°C. Plasser tortillalefsene i en dekket varmebestandig beholder, for eksempel en tortillawarmere eller en lav kasserolle med lokk. Varm tortillalefsene i ovnen i 20 minutter. Legg andekjøttet, limebåter, rømme og salsa i separate serveringsskåler. La gjestene smøre litt rømme på en tortilla, tilsette litt salsa, litt and, litt salatblanding, og presse litt limesaft over. Rull sammen og nyt.
- 2Skjær paprikaen i tynne skiver. I en stor serveringsskål blander du dem med romaine-salat og grønn løk. Vend godt.
- 3Forvarm en ovn til 200°C. Plasser tortillalefsene i en dekket varmebestandig beholder, for eksempel en tortillawarmere eller en lav kasserolle med lokk. Varm tortillalefsene i ovnen i 20 minutter.
- 4Legg andekjøttet, limebåtene, rømme og salsa i separate serveringsskåler. La gjestene smøre litt rømme på en tortilla, tilsette litt salsa, litt and, litt salatblanding, og presse litt limesaft over. Rull sammen og nyt.

