Giada sa at Pinks

Giada sa at Pinks

oppskrift på giada dog at pinks, perfekt for hundevenner som ønsker en smakfull og enkel hundesnack. lær hvordan du lager denne deilige godbiten hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 6 store all-storfe hot dogs
  • 2. 2 spiseskjeer ekstra jomfrolivolje
  • 3. 8 cremini-sopper, skåret i 1/4-tommers skiver
  • 4. 1 liten løk, delt i to og skåret i tynne skiver fra rot til topp
  • 5. 1 rød paprika, tynne skiver
  • 6. 1/4 teskje tørket oregano
  • 7. Kosher-salt
  • 8. 2/3 kopp gule cherrytomater, delt i to
  • 9. 1 kopp revet mozzarella
  • 10. 2 spiseskjeer usaltet smør, romtemperert
  • 11. 6 potetbrød til hot dog

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Varm opp en 25 cm stor sautépanne over middels varme. Kok pølsene, brun dem på alle sider, til de er gjennomvarme, ca. 5 minutter. Fjern dem og legg dem på en tallerken, hold dem varme mens du lager toppingen.
  3. 33. I samme panne, varm opp oljen over middels-høy varme. Tilsett sopp og kok, rør av og til, til de begynner å bli brune, ca. 5 minutter. Tilsett løk og røde paprika, krydre med oregano og 1/8 teskje salt, og fortsett å koke, rør av og til, til løk og paprika er myke og begynner å bli brune, ca. 8 minutter. Slå av varmen og tilsett tomatene og 1/8 teskje salt. Rør forsiktig med en slikkepott for å blande, og strø over mozzarellaosten slik at den smelter.
  4. 44. Forvarm en grillpanne eller en ovnsgjæringsgrill til middels-høy varme. Smør innsiden av hver bolle, og grill eller ovnsstek til de er gylne, ca. 1 minutt. Plasser hver pølse i en ristet bolle. Fordel grønnsaks- og oste-blandingen jevnt over pølsene.