Hello Fresh Mobile Banner
Italienske grillkoteletter med svinekjøtt

Italienske grillkoteletter med svinekjøtt

Oppdag hvordan du lager saftige italienske BBQ svinekoteletter med smakfulle krydder og enkel tilberedning. Perfekt for sommergrilling eller hverdagsmiddag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp balsamicoeddik
  • 1/2 kopp ketchup
  • 1/4 kopp brunt sukker
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • 1 spiseskje Dijon-sennep
  • 1/2 teskje salt
  • 1/2 teskje nykvernet svart pepper
  • 4 (170 gram) svinekoteletter av svinestykke
  • salt og nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Rør sammen balsamicoeddik, ketchup, brunt sukker, hvitløk, Worcestershire-saus, Dijon-sennep, 1/2 teskje salt og 1/2 teskje svart pepper i en kjele over middels lav varme; kok sausen opp under omrøring og la den småkoke i 20 minutter. Ta kjelen av varmen og la sausen stå i 5 minutter.
  2. 2Forvarm en utendørsgrill til middels varme og pensle risten lett med olje.
  3. 3Krydre begge sider av svinekotelettene med salt og svart pepper. Pensle kotelettene med sausen fra kjelen.
  4. 4Stek svinekotelettene på den forvarmede grillen til kjøttet ikke lenger er rosa i midten, ca. 5 minutter på hver side. En øyemåltermometer som settes inn i midten skal vise 63 grader Celsius (145 grader Fahrenheit). Ta kotelettene av grillen og la dem hvile i 3 minutter før servering, med resten av sausen ved siden av.