Hello Fresh Mobile Banner
Honningstekt kylling med sprø skorpe

Honningstekt kylling med sprø skorpe

oppskrift på honey fried chicken - en deilig, sprø kyllingrett med søt honning, perfekt for helgen eller hverdagsmiddagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 (4 pounds) hel kylling, delt i biter
  • salt og pepper etter smak
  • 1/2 kopp honning
  • 1 spiseskje hvitløkspulver
  • 1 pakke kyllingbuljonggranuler
  • 2 kopper hvetemel
  • 1 liter vegetabilsk olje til steking

Fremgangsmåte

  1. 1Krydre kyllingbitene med salt og pepper, og dekk hver krydrede kyllingbit med honning.
  2. 2I en flat skål eller bolle blander du sammen hvitløkspulver, kyllingbuljonggranulater og mel. Vend de honningbelagte kyllingbitene i melet, slik at de blir dekket helt.
  3. 3Fyll en stor, tykk stekepanne med olje til en dybde på én tomme. Varm opp over middels høy varme.
  4. 4Stek kyllingen i minst 5 minutter på hver side, til den ikke lenger er rosa og saften renner ut.