Flankestek à la Willyboy
oppskrift på flank steak a la willyboy, en deilig og enkel hovedrett perfekt for kjøttelskere. lær hvordan du lager denne smakfulle retten steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/4 kopp honning
- 1/4 kopp soyasaus
- 1/2 kopp rødvin
- 1 fedd hvitløk, knust
- 1 klype tørket rosmarin, knust
- 1 klype sterk chilipulver (valgfritt)
- 1 klype nykvernet svart pepper
- 1 pund flankbiff
Fremgangsmåte
- 1Bland sammen honning, soyasaus og rødvin i en middels stor bolle. Rør inn hvitløk, rosmarin, chilipulver og pepper. La det stå i 15 minutter for å la smakene blande seg.
- 2Legg marinaden og biffen i en stor, reseptfri plastpose med glidelås. Press ut mesteparten av luften, lukk posen, og legg den flatt i kjøleskapet. La den marinere i 24 timer, og snu den en gang halvveis.
- 3Forvarm grillen til høy varme.
- 4Pensle grillristen med olje. Kast marinaden, og grill flanksteaken i 7 minutter på hver side, eller til ønsket stekegrad. La den hvile i 10 minutter før du skjærer den i veldig tynne skiver på tvers av fibrene.