Ananasenchiladas
Lær hvordan du lager deilige pineapple enchiladas med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull middag eller fest. Oppdag den tropiske smaken i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 (20 unse) boks knust ananas
- 1/4 kopp rømme
- 2 kopper revet Cheddar-ost, delt
- 1 (10 unse) boks enchiladasaus, delt
- 6 (8 tommers) mel tortillas
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 2Bland ananas, rømme og 1 kopp ost i en middels stor bolle.
- 3Hell 1/4 kopp enchiladasaus i bunnen av en 23 x 33 cm (9 x 13 tommer) ildfast form.
- 4Fyll tortillalefser med ananasblanding, rull dem sammen og legg dem i ildfastformen. Hell resten av enchiladasausen over og strø resten av osten på toppen.
- 5Stek, dekket, i forvarmet ovn i 30 minutter.