Hello Fresh Mobile Banner
Ananasenchiladas

Ananasenchiladas

Lær hvordan du lager deilige pineapple enchiladas med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull middag eller fest. Oppdag den tropiske smaken i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 (20 unse) boks knust ananas
  • 1/4 kopp rømme
  • 2 kopper revet Cheddar-ost, delt
  • 1 (10 unse) boks enchiladasaus, delt
  • 6 (8 tommers) mel tortillas

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 2Bland ananas, rømme og 1 kopp ost i en middels stor bolle.
  3. 3Hell 1/4 kopp enchiladasaus i bunnen av en 23 x 33 cm (9 x 13 tommer) ildfast form.
  4. 4Fyll tortillalefser med ananasblanding, rull dem sammen og legg dem i ildfastformen. Hell resten av enchiladasausen over og strø resten av osten på toppen.
  5. 5Stek, dekket, i forvarmet ovn i 30 minutter.