Hello Fresh Mobile Banner
Hvitløksquinoa og kikertersalat

Hvitløksquinoa og kikertersalat

en frisk og smakfull quinoa- og kikertersalat med hvitløk, perfekt for sommermåltider. enkel å lage og full av næring.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp ukokt quinoa
  • 1 kopp vann
  • 1 (425 gram) boks kikerter, drenert
  • 3/4 kopp hakket brokkoli
  • 1 fedd hvitløk, finhakket, eller etter smak
  • 1 spiseskje fersk sitronjuice
  • 1 teskje tørket estragon
  • 2 teskje grovkornet sennep
  • 3 spiseskje ekstra jomfru olivenolje
  • salt og svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp quinoa og vann i en liten kjele på høy varme. Skru ned varmen til middels-lav, dekk til, og la det småkoke til quinoaen er mør, og vannet er absorbert, ca. 15 til 20 minutter.
  2. 2Skrap den kokte quinoaen over i en blandingsbolle. Tilsett kikerter, brokkoli, hvitløk, sitronsaft, estragon, sennep og olivenolje. Rør godt sammen. Smak til med salt og svart pepper før servering.