
Grillet hvitløkscrostini
Lær hvordan du lager smakfulle grillede hvitløks-crostini. Perfekt som forrett eller snacks. Enkelt å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/2 kopp olivenolje
- 2 fedd hvitløk, knust, eller etter smak
- 1 teskje kosher-salt
- 1/4 teskje nykvernet svart pepper
- 15 1/3-tommers skiver av en fransk baguette
- Italiensk persille, finhakket, til pynt
Fremgangsmåte
- 1Bland olivenolje, hvitløk, salt og pepper i en liten bolle, og pensle lett på begge sider av brødskivene. Grill i 15 til 20 sekunder på hver side, til de er pent merket, og fjern deretter med tang og sett til side. For grilling, plasser risten slik at skivene er 5 cm fra flammen, og snu dem når crostini-en begynner å bli svart i kantene.
- 2Bland olivenolje, hvitløk, salt og pepper i en liten bolle, og pensle lett på begge sider av brødskivene. Grill i 15 til 20 sekunder på hver side, til de er pent merket, og fjern deretter med tang og sett til side. For grilling, plasser risten slik at skivene er 5 cm fra flammen, og snu dem når crostini-en begynner å bli svart i kantene.