Hello Fresh Mobile Banner
Grillet hvitløkscrostini

Grillet hvitløkscrostini

Lær hvordan du lager smakfulle grillede hvitløks-crostini. Perfekt som forrett eller snacks. Enkelt å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp olivenolje
  • 2 fedd hvitløk, knust, eller etter smak
  • 1 teskje kosher-salt
  • 1/4 teskje nykvernet svart pepper
  • 15 1/3-tommers skiver av en fransk baguette
  • Italiensk persille, finhakket, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Bland olivenolje, hvitløk, salt og pepper i en liten bolle, og pensle lett på begge sider av brødskivene. Grill i 15 til 20 sekunder på hver side, til de er pent merket, og fjern deretter med tang og sett til side. For grilling, plasser risten slik at skivene er 5 cm fra flammen, og snu dem når crostini-en begynner å bli svart i kantene.
  2. 2Bland olivenolje, hvitløk, salt og pepper i en liten bolle, og pensle lett på begge sider av brødskivene. Grill i 15 til 20 sekunder på hver side, til de er pent merket, og fjern deretter med tang og sett til side. For grilling, plasser risten slik at skivene er 5 cm fra flammen, og snu dem når crostini-en begynner å bli svart i kantene.