
Fersken-, bringebær- og lime-sangria
Lær hvordan du lager en velsmakende peach, raspberry og lime sangria. Perfekt for sommerfesten eller hyggelige helgekvelder.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
- 1. 1/4 kopp enkel sirup, oppskrift følger
- 2. Én 1-punds pose med frosne ferskenskiver, tint
- 3. 1/2 kopp fersk eller frossen bringebær, tint
- 4. 1 ss fersk limejuice
- 5. 1 lime, tynne skiver
- 6. 1/4 kopp kald club soda
- 7. Én 750 ml flaske kald prosecco eller annet musserende hvitvin
- 8. 1 kopp sukker
Fremgangsmåte
- 11. Mos pureeen av enkel sirup og 2 kopper av de skivede ferskenene i en blender til den er jevn. Hell puréen i en glassbrygge. Tilsett ferskellikør og limejuice. Legg i bringebær, limebåter og de resterende ferskenskivene. Rør for å blande. Sett i kjøleskapet til den skal serveres.
- 22. Rett før servering, tilsett club soda og prosecco. Skje sangriaen med litt av hver frukt oppi store vinglass og server.
- 33. Bland sukker og 1 kopp vann i en liten kjele over middels varme. Kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke, rør av og til, til sukkeret er oppløst, ca. 5 minutter. Ta kjelen av varmen og la sirupen avkjøles, ca. 20 minutter. Sil før bruk.
- 44. Gir: 1 1/3 kopper.