Fersken-, bringebær- og lime-sangria

Fersken-, bringebær- og lime-sangria

Lær hvordan du lager en velsmakende peach, raspberry og lime sangria. Perfekt for sommerfesten eller hyggelige helgekvelder.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp enkel sirup, oppskrift følger
  • 2. Én 1-punds pose med frosne ferskenskiver, tint
  • 3. 1/2 kopp fersk eller frossen bringebær, tint
  • 4. 1 ss fersk limejuice
  • 5. 1 lime, tynne skiver
  • 6. 1/4 kopp kald club soda
  • 7. Én 750 ml flaske kald prosecco eller annet musserende hvitvin
  • 8. 1 kopp sukker

Fremgangsmåte

  1. 11. Mos pureeen av enkel sirup og 2 kopper av de skivede ferskenene i en blender til den er jevn. Hell puréen i en glassbrygge. Tilsett ferskellikør og limejuice. Legg i bringebær, limebåter og de resterende ferskenskivene. Rør for å blande. Sett i kjøleskapet til den skal serveres.
  2. 22. Rett før servering, tilsett club soda og prosecco. Skje sangriaen med litt av hver frukt oppi store vinglass og server.
  3. 33. Bland sukker og 1 kopp vann i en liten kjele over middels varme. Kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke, rør av og til, til sukkeret er oppløst, ca. 5 minutter. Ta kjelen av varmen og la sirupen avkjøles, ca. 20 minutter. Sil før bruk.
  4. 44. Gir: 1 1/3 kopper.