Agurksalat

Agurksalat

lær hvordan du lager en enkel og frisk agurksalat, perfekt for sommeren. rask å lage og lett å tilpasse etter smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 3 mellomstore agurker (ca. 1 kg), skrelt, delt på langs, og tynne skiver
  • 2. 2 spiseskjeer kosher-salt
  • 3. 1/4 kopp pluss 2 spiseskjeer rømme
  • 4. 3 spiseskjeer hakket fersk dill
  • 5. 1 spiseskje hvit eddik
  • 6. En klype cayennepepper
  • 7. Nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland agurkene og saltet i en stor bolle, og la det stå i romtemperatur i 30 minutter.
  2. 22. Hell av og skyll agurkene grundig i en sil over vasken under kaldt rennende vann. La dem renne av i 10 minutter.
  3. 33. Press ned på agurkene for å presse ut så mye væske som mulig. Overfør agurkene til en stor bolle og bland med rømme, dill, eddik, cayennepepper, og krydre med pepper etter smak.
  4. 4Server umiddelbart, eller dekk til og oppbevar i kjøleskapet i opptil 24 timer.