.jpg?)
Agurksalat
lær hvordan du lager en enkel og frisk agurksalat, perfekt for sommeren. rask å lage og lett å tilpasse etter smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 3 mellomstore agurker (ca. 1 kg), skrelt, delt på langs, og tynne skiver
- 2. 2 spiseskjeer kosher-salt
- 3. 1/4 kopp pluss 2 spiseskjeer rømme
- 4. 3 spiseskjeer hakket fersk dill
- 5. 1 spiseskje hvit eddik
- 6. En klype cayennepepper
- 7. Nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 11. Bland agurkene og saltet i en stor bolle, og la det stå i romtemperatur i 30 minutter.
- 22. Hell av og skyll agurkene grundig i en sil over vasken under kaldt rennende vann. La dem renne av i 10 minutter.
- 33. Press ned på agurkene for å presse ut så mye væske som mulig. Overfør agurkene til en stor bolle og bland med rømme, dill, eddik, cayennepepper, og krydre med pepper etter smak.
- 4Server umiddelbart, eller dekk til og oppbevar i kjøleskapet i opptil 24 timer.