Krumkake
lær hvordan du lager tradisjonell krumkake med enkel oppskrift. perfekt til jul eller som en søt snack. steg-for-steg guide for sprø, deilige krumkaker.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk
Ingredienser
- 3 egg
- 1 ½ kopper mel
- 1 kopp sukkerpulver
- 1 teskje vanilje
- ½ teskje mandelessens
- 1 liten boks kondensert melk eller ½ kopp kremfløte
- 1 kopp smør, smeltet
- Smeltet sjokolade til dypping
- Pisket krem og bær
Fremgangsmåte
- 1Pisk eggene og tilsett melet mens du rører kontinuerlig. Deretter tilsetter du sukker, vanilje, mandelessens og kondensert melk. Rør inn det smeltede smøret. Varm opp krumkakejernet og legg en spiseskje med deigen på jernet, og trykk til. Hold i omtrent 30 sekunder. Fjern og rull umiddelbart til en sylinderform. Dypp den ferdige krumkaken i sjokolade eller fyll den med pisket krem og bær. ***Krumkakejern kan kjøpes hos Kitchen Classics: 1-888-954-3877
- 2Merk: Oppskriftene i dette programmet, som er levert av bidragsytere og gjester som kanskje ikke er profesjonelle kokker, har ikke blitt testet i Food Network sitt kjøkken. Derfor kan ikke Food Network garantere nøyaktigheten av noen av oppskriftene.