Sjokoladeiskremkake

Sjokoladeiskremkake

Lær hvordan du lager en deilig sjokoladeiskremkake med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommerfester eller spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1. 1 (18,25 oz.) pakke Pillsbury® sjokoladekake
  • 2. 2 kopper (1 pint) kremfløte
  • 3. 1 (14 oz.) boks Eagle Brand® søtet kondensert melk
  • 4. 1 spiseskje vaniljeekstrakt
  • 5. 3/4 kopp mini semi-søte sjokoladebiter
  • 6. 1 til 2 spiseskjeer melk
  • 7. 1 (16 oz.) boks Pillsbury® sjokoladeglasur
  • 8. Rør med dekorasjonsglasur

Fremgangsmåte

  1. 11. Forbered og stek kaken etter pakkens anvisninger, bruk to 23 cm runde kakeformer.
  2. 22. Kled en 20 cm rund bakeform med plastfolie.
  3. 33. Bland krem, søtet kondensert melk og vanilje i en stor bolle. Dekk til og sett i kjøleskapet i 30 minutter. Pisk i 4 til 5 minutter med elektrisk mikser eller til myke topper dannes. Dekk til og frys i 1 ½ time eller til delvis frossen. Vend forsiktig inn sjokoladestykker, hvis ønskelig. Skje blandingen i den forberedte formen. Dekk til og frys i minst 6 timer, eller til den er fast.
  4. 44. Plasser ett kakebunn på serveringsfat. Vend iskremen ut av formen og legg den på kakebunnen; fjern plastfolien. Legg på den resterende kakebunnen.
  5. 55. Rør inn nok melk i frostingen til å oppnå en lett spredbar konsistens. Raskt fordel frostingen over hele kaken. Dekk løst med plastfolie. Frys til servering.
  6. 66. Ta kaken ut av fryseren 15 minutter før servering. Pynt etter ønske med ferdigkjøpte frostinger.