Agurksalat

Agurksalat

oppskrift på en enkel og frisk agurksalat, perfekt for sommermåltider. rask å lage og full av smak. prøv vår versjon i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 3 agurker
  • 1 hvitløksfedd
  • 1 kopp hvitvinseddik
  • 1 kopp vann
  • 1/2 kopp sukker
  • 2 teskjeer salt
  • Nykvernet svart pepper
  • 2 spiseskjeer hakket persille
  • 1/2 liten rød løk, skåret i ringer

Fremgangsmåte

  1. 1Stikk agurkene med en gaffel og skjær dem i skiver. Legg dem i en dyp krukke sammen med hvitløk, og la det stå i kjøleskapet over natten. Bland eddik, vann, sukker og salt i en kjele, og kok opp. Ta kjelen av varmen umiddelbart og avkjøl den i et isbad. Hell dressingen over agurkene, og smak til med pepper og persille. La det stå i kjøleskapet, dekket, over natten. Server i en dekorativ bolle, og pynt med rødløk i skiver.