Agurksalat
oppskrift på en enkel og frisk agurksalat, perfekt for sommermåltider. rask å lage og full av smak. prøv vår versjon i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 3 agurker
- 1 hvitløksfedd
- 1 kopp hvitvinseddik
- 1 kopp vann
- 1/2 kopp sukker
- 2 teskjeer salt
- Nykvernet svart pepper
- 2 spiseskjeer hakket persille
- 1/2 liten rød løk, skåret i ringer
Fremgangsmåte
- 1Stikk agurkene med en gaffel og skjær dem i skiver. Legg dem i en dyp krukke sammen med hvitløk, og la det stå i kjøleskapet over natten. Bland eddik, vann, sukker og salt i en kjele, og kok opp. Ta kjelen av varmen umiddelbart og avkjøl den i et isbad. Hell dressingen over agurkene, og smak til med pepper og persille. La det stå i kjøleskapet, dekket, over natten. Server i en dekorativ bolle, og pynt med rødløk i skiver.