
Kokos- og chiafrøpudding til frokostskål
oppskriften på kokos-chia pudding frokostskål er perfekt for en sunn start på dagen. enkel å lage, næringsrik og smakfull for en energiboost hver morgen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 1/3 kopp lett kokosmelk
- 2 spiseskjeer chiafrø
- 1 spiseskje ren lønnesirup
- 1/4 kopp ferske ananasbiter
- 1/2 middels kiwi, skrelt og skivet
- 3 bringebær
- 1 spiseskje ristede mandler, hakket
- 1 spiseskje usøtet kokosflak
Fremgangsmåte
- 1Rør sammen kokosmelk, chiafrø og lønnesirup i en frokostskål. Sett det i kjøleskapet over natten, dekket, for å la frøene svulme opp og blandingen tykne til en løs pudding.
- 2Fjern lokket, og legg ananas, kiwi, bringebær, mandler og kokosflak i pene hauger oppå puddingen. Ta deretter et bilde!