Kokos- og chiafrøpudding til frokostskål

Kokos- og chiafrøpudding til frokostskål

oppskriften på kokos-chia pudding frokostskål er perfekt for en sunn start på dagen. enkel å lage, næringsrik og smakfull for en energiboost hver morgen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1/3 kopp lett kokosmelk
  • 2 spiseskjeer chiafrø
  • 1 spiseskje ren lønnesirup
  • 1/4 kopp ferske ananasbiter
  • 1/2 middels kiwi, skrelt og skivet
  • 3 bringebær
  • 1 spiseskje ristede mandler, hakket
  • 1 spiseskje usøtet kokosflak

Fremgangsmåte

  1. 1Rør sammen kokosmelk, chiafrø og lønnesirup i en frokostskål. Sett det i kjøleskapet over natten, dekket, for å la frøene svulme opp og blandingen tykne til en løs pudding.
  2. 2Fjern lokket, og legg ananas, kiwi, bringebær, mandler og kokosflak i pene hauger oppå puddingen. Ta deretter et bilde!