Hello Fresh Mobile Banner
Soltørket tomatpesto

Soltørket tomatpesto

Lær hvordan du lager en deilig sun-dried tomato pesto med en enkel oppskrift. Perfekt som pålegg, saus eller dip. Rask å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 4 unser soltørkede tomater
  • 2 spiseskjeer hakket fersk basilikum
  • 2 spiseskjeer hakket fersk persille
  • 1 spiseskje hakket hvitløk
  • 1/4 kopp hakkede pinjekjerner
  • 3 spiseskjeer hakket løk
  • 1/4 kopp balsamicoeddik
  • 1 spiseskje tomatpuré
  • 1/3 kopp knuste tomater
  • 1/4 kopp rødvin
  • 1/2 kopp olivenolje
  • 1/2 kopp revet Parmesanost
  • salt etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Legg soltørkede tomater i en bolle og dekk med varmt vann i 5 minutter, eller til de er møre.
  2. 2I en foodprocessor eller blender kombiner soltørkede tomater, basilikum, persille, hvitløk, pinjekjerner og løk; kjør til det er godt blandet. Tilsett eddik, tomatpuré, knuste tomater og rødvin, og kjør igjen. Rør inn olivenolje og Parmesanost. Smak til med salt.