Blåbær- havregryns frokostbarer
oppskrift på deilige blåbær havregryn frokostbarer, perfekte for en sunn og rask frokost. enkelt å lage og full av smak og næring.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
frokost
Ingredienser
- 1. 1 kopp hele havregryn
- 2. 1 kopp havremel
- 3. 1/2 kopp brunt sukker
- 4. 1/2 teskje salt
- 5. 1/2 teskje natron
- 6. 1/2 kopp mandelmelk
- 7. 2 egg
- 8. 1/4 kopp smeltet smør
- 9. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 10. 1 kopp ferske blåbær
- 11. 1/2 kopp hakkede valnøtter
- 12. 1/3 kopp revet kokosnøtt (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 20 cm kvadratisk form.
- 22. Bland hele havregryn, havremel, brunt sukker, salt og natron i en bolle. Rør inn mandelmelk, egg, smør og vaniljeekstrakt til det er godt blandet. Vend inn blåbær og valnøtter. Fordel blandingen i den forberedte kvadratiske formen; topp med revet kokosnøtt.
- 33. Stek i den forvarmede ovnen til kantene er gylne og kokosnøtten er brun; ca. 35 minutter. Avkjøl i formen i 10 minutter før du skjærer i firkanter.