Hello Fresh Mobile Banner
Gjenstående champagnepannekaker

Gjenstående champagnepannekaker

Lær hvordan du lager deilige leftover champagne pannekaker. En lekende enkel oppskrift for en unik frokost eller dessert. Perfekt for spesielle anledninger!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 1 kopp kulturmelk
  • 2. 2 egg
  • 3. 2 spiseskjeer smør, smeltet
  • 4. 1 ½ kopper hvetemel
  • 5. 2 spiseskjeer hvitt sukker
  • 6. 2 teskjeer bakepulver
  • 7. ¼ teskje salt
  • 8. ¾ kopp Champagne

Fremgangsmåte

  1. 11. Visp sammen kulturmelk, egg og smør i en bolle. Bland mel, sukker, bakepulver og salt i en separat bolle. Rør inn melet i kulturmelken til det er jevnt. La røren stå til den begynner å boble, ca. 10 til 15 minutter. Hell champagne i røren og rør forsiktig.
  2. 22. Smør en non-stick stekepanne lett med litt smør og varm opp på middels høy varme. Hell 1/3 kopp røre i pannen; stek til det dannes bobler og kantene er tørre, ca. 2 til 3 minutter. Snu og stek til den er gyllen på den andre siden, ytterligere 1 til 2 minutter. Gjenta med resten av røren.