Gjenstående champagnepannekaker
Lær hvordan du lager deilige leftover champagne pannekaker. En lekende enkel oppskrift for en unik frokost eller dessert. Perfekt for spesielle anledninger!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 1 kopp kulturmelk
- 2. 2 egg
- 3. 2 spiseskjeer smør, smeltet
- 4. 1 ½ kopper hvetemel
- 5. 2 spiseskjeer hvitt sukker
- 6. 2 teskjeer bakepulver
- 7. ¼ teskje salt
- 8. ¾ kopp Champagne
Fremgangsmåte
- 11. Visp sammen kulturmelk, egg og smør i en bolle. Bland mel, sukker, bakepulver og salt i en separat bolle. Rør inn melet i kulturmelken til det er jevnt. La røren stå til den begynner å boble, ca. 10 til 15 minutter. Hell champagne i røren og rør forsiktig.
- 22. Smør en non-stick stekepanne lett med litt smør og varm opp på middels høy varme. Hell 1/3 kopp røre i pannen; stek til det dannes bobler og kantene er tørre, ca. 2 til 3 minutter. Snu og stek til den er gyllen på den andre siden, ytterligere 1 til 2 minutter. Gjenta med resten av røren.