
Mørk sjokolade-dyppede pretzels
Lær hvordan du lager deilige dark chocolate-dipped pretzels med enkel oppskrift. Perfekt som snacks eller gave. Enkel å lage og smakfull!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 1. 1 1/3 unser mørk sjokolade (60 % til 70 % kakao), finhakket
- 2. 24 mini pretzels
Fremgangsmåte
- 11. Dekk et stekebrett med voks- eller bakepapir. Ha sjokoladen i en liten mikrobølgesikker bolle og varm den i mikrobølgeovnen i 30 sekunder. Rør om, og varm deretter i ytterligere 30 sekunder. Rør til sjokoladen er smeltet og glatt. Dypp hver pretzel halvveis i sjokoladen, og legg dem deretter på vokspapiret. Sett i kjøleskapet til de har stivnet, ca. 15 minutter.
- 22. Per porsjon (6 stykker): Kalorier 100; Fett 5 g (mettede 3 g); Kolesterol 0 mg; Natrium 150 mg; Karbohydrater 13 g; Fiber 1 g; Protein 2 g
- 3Fotografi av Jonathan Kantor