Oransje mascarpone + pistasjnøtter
Lag en frisk og smakfull dessert med appelsin, mascarpone og pistasjnøtter. En enkel oppskrift som passer til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1/2 kopp mascarpone, romtemperert
- 1 spiseskje sukker
- 1 teskje Grand Marnier
- 1/2 teskje finrevet appelsinskall
- 1/4 teskje vaniljeekstrakt
- Hakkede saltede, ristede pistasjnøtter
Fremgangsmåte
- 1Bland 1/2 kopp mascarpone ved romtemperatur, 1 spiseskje sukker, 1 teskje Grand Marnier, 1/2 teskje finrevet appelsinskall og 1/4 teskje vaniljeekstrakt i en liten bolle. Server med hakkede, saltede, ristede pistasjkerner.
- 2Bland 1/2 kopp mascarpone ved romtemperatur, 1 spiseskje sukker, 1 teskje Grand Marnier, 1/2 teskje finrevet appelsinskall og 1/4 teskje vaniljeekstrakt i en liten bolle. Server med hakkede, saltede, ristede pistasjkerner.