Bryans Fudgy Gode og Seige Brownies

Bryans Fudgy Gode og Seige Brownies

oppskrift på fudgy og gooey brownies av brian. lær hvordan du lager perfekte sjokoladebrownies med rik smak og myk konsistens. enkel å følge steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. Non-stick spray til matlaging
  • 2. 340 gram halv-søt sjokolade, hakket
  • 3. 1 ½ stang usaltet smør, kuttet i terninger
  • 4. 1 teskje instant espressopulver
  • 5. 1 ¼ kopper hvetemel
  • 6. ½ teskje kosher salt, pluss 1 spiseskje flaksea salt til å strø over
  • 7. 2 teskjeer ancho chili pulver
  • 8. ½ teskje cayennepepper
  • 9. 4 store egg, romtempererte
  • 10. 3 store eggeplommer, romtempererte
  • 11. 1 spiseskje vaniljeekstrakt
  • 12. 1 kopp lysbrunt sukker
  • 13. ¾ kopp vanlig sukker

Fremgangsmåte

  1. 11. For Brownies:
  2. 22. Forvarm ovnen til 160°C (325°F). Spray to mini muffinsformer med non-stick bakepulverspray (smør- eller kakefett).
  3. 33. I et dobbeltkoker smelter du sjokoladen sammen med smøret og espressopulveret til det er glatt.
  4. 44. I en stor bolle visper du sammen mel, 1/2 teskje salt og krydderne. I en annen liten bolle visper du sammen egg, eggeplommer og vanilje. Sett begge til side.
  5. 55. Ta sjokoladeblandingen av varmen fra dobbeltkokeren. Rør inn sukkeret til det er helt innarbeidet. På dette tidspunktet skal sjokoladen være varm, men ikke varm. Tilsett eggeblandingen og rør til det er godt blandet. Vend inn melet i to omganger, vær forsiktig så du ikke overblander. Bruk en liten iskremkopp til å fordele røren i mini muffinsformene. Bank forsiktig for å jevne ut røren. Strø litt havsalt over hver.
  6. 66. Stek i ca. 15 minutter, til de er nesten stivnet. En kakepinne vil ikke komme ut helt ren. Ta formen ut av ovnen og overfør browniesene til et serveringsfat når de er avkjølt nok til å håndteres.