Hello Fresh Mobile Banner
Oaxaca-fudgebarer med cashew-smuler og topping

Oaxaca-fudgebarer med cashew-smuler og topping

oppskrift på deilige oaxaca fudge bars med sprø cashew-crumb topping. perfekt som dessert eller søtt lite måltid. enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1. 3/4 kopp hvetemel
  • 2. 1 kopp hurtigkokende havregryn
  • 3. 1 kopp lett pakket brunt sukker
  • 4. 1/4 teskje bakepulver
  • 5. 1/4 teskje natron
  • 6. 1/8 teskje salt
  • 7. 8 spiseskjeer (1 stang) usaltet smør, smeltet og litt avkjølt
  • 8. 1/2 kopp grovhakkede saltede, ristet cashewnøtter
  • 9. 1/2 kopp hvetemel
  • 10. 1/2 kopp lett pakket brunt sukker
  • 11. 1 spiseskje instant espressopulver
  • 12. 1/2 teskje malt kanel
  • 13. 1/4 teskje chipotle chili-pulver
  • 14. 1/4 teskje salt
  • 15. 340 gram kvalitets semisøt sjokolade, hakket
  • 16. 4 spiseskjeer usaltet smør, hakket
  • 17. 3 store egg

Fremgangsmåte

  1. 11. For bunnen: Juster ovnracket til midterposisjon og varm ovnen til 160°C (325°F). Legg et stykke aluminiumsfolie i en 23 cm (9-tommers) kvadratisk ildfast form, og la det henge litt over kantene for enkel fjerning. Spray folien med non-stick stekespray.
  2. 22. Visp melet, havregryn, brunt sukker, bakepulver, natron og salt i en stor bolle. Rør inn smeltet smør til det er godt blandet. Sett 1 1/4 kopper havregrynsblandingen til side. Trykk resten av havregrynsblandingen godt ned i den forberedte formen. Stek til den er lett gyllen, ca. 8 minutter. Avkjøl helt. Rør inn cashewnøtter i den reserverte havregrynsblandingen.
  3. 33. For fyllet: Visp melet, brunt sukker, instant espressopulver, kanel, chilipulver og salt i en middels stor bolle. Ha sjokolade og smør i en stor mikrobølgesikker bolle; varm i mikrobølgeovnen på middels effekt til sjokoladen er myknet, og stopp hver 30. sekund for å røre. Rør til blandingen er smeltet og glatt. Visp inn eggene, og rør deretter inn melblandingen. Hell fyllet over den avkjølte bunnen og strø over den reserverte havregrynsblandingen.
  4. 44. Stek til en kakepinne satt inn i midten kommer ut med få smuler, ca. 35–40 minutter. Avkjøl til romtemperatur, minst 1 time. Fjern fra formen ved hjelp av aluminiumsfolie-overhenget og kutt i firkanter.