
Fersk ingersirup
oppskrift på fersk ingefærsirup som gir en smaksrik og forfriskende drikk. perfekt for sommeren eller vinteren, enkel å lage hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
- 1. 1 sitron
- 2. 2 kopper grovhakket fersk ingefær med skall, ca. 8 unser
- 3. 1 kopp sukker
- 4. 2 kopper vann
Fremgangsmåte
- 11. Fjern det ytre skallet på sitronen med en grønnsaksskreller, og pass på å ikke få med for mye av den bitre hvite hinnet. Finhakk sitronskallet og ingefæren i en food processor.
- 22. Hell sitron- og ingefærblandingen over i en middels stor kjele, tilsett sukker og vann, og kok opp. Skru ned varmen, og la det småkoke, delvis dekket, i 15 minutter. Sil blandingen og avkjøl. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet i opptil én uke.
- 33. Copyright (c) 2004 Television Food Network, G.P., All Rights Reserved.