Bobbys frosne sjokolademoussepai med lysereffekt

Bobbys frosne sjokolademoussepai med lysereffekt

oppskrift på bobby's lighter frozen chocolate mousse pie – en deilig, kalde og luftige sjokolademousse-pai perfekt for sommerdager. enkel å lage og utrolig smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp mørk sjokoladechips
  • 2. 1/2 kopp semisøte sjokoladechips
  • 3. 1/4 kopp lettmelk
  • 4. 2 spiseskjeer mørk mais sirup
  • 5. 2 spiseskjeer sjokoladelikør
  • 6. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 7. 2 spiseskjeer marengspulver
  • 8. 1 1/2 kopper fettfri, frossen pisket krem, tint
  • 9. En ferdiglaget paibunn på 23 cm, forhåndsstekt etter anvisning på pakken og avkjølt
  • 10. Halvparten av 28 grams semisøt sjokolade, revet, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Smelt begge sjokoladene og melken i et vannbad over lav varme. Ta det av varmen og tilsett mais sirup, sjokoladelikør og vaniljeekstrakt. Bland godt og la det avkjøle helt.
  2. 22. Med en elektrisk mikser på høy hastighet, pisk meringuepulveret sammen med 6 spiseskjeer vann i en middels bolle til det dannes glansfulle topper, ca. 2–3 minutter. Med en slikkepott, vend forsiktig den piskede marengsen og den piskede kremen inn i den avkjølte sjokoladeblandingen til det ikke er noen hvite striper igjen.
  3. 3Skje blandingen i den forberedte bunnen og jevn ut overflaten. Dekk til med plastfolie og frys til den er helt stivnet, i et par timer. Pynt med revet sjokolade og server.