Bananfritters

Bananfritters

oppskrift på bananfritters - sprø og deilige bananfritters perfekt som dessert eller snacks. enkel å lage for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 2 modne bananer
  • 2 spiseskjeer melk
  • 2 egg
  • 1 spiseskje margarin, smeltet
  • 1 kopp hvetemel
  • 3 spiseskjeer hvitt sukker
  • 1 teskje bakepulver
  • 1/2 teskje salt
  • 1/4 teskje malt kanel
  • 1 klype malt muskatnøtt
  • 1 liter olje til steking
  • 1 kopp melis til å drysse over

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor bolle, mos bananene. Bland inn melk, egg og margarin til en jevn røre. I en separat bolle, bland mel, sukker, bakepulver, salt, kanel og muskatnøtt. Rør de tørre ingrediensene inn i bananblandingen.
  2. 2Varm opp olje i en dyp panne eller en tungbunnet gryte til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit). Slipp deigen i oljen med en skje, og la den koke, snu en gang, til den er gyllenbrun, 2 til 8 minutter. La det renne av på kjøkkenpapir, og dryss over melis.