Tranebær- og hvit sjokoladepærekake

Tranebær- og hvit sjokoladepærekake

Lær hvordan du lager en deilig cranberry og hvit sjokolade pecan pai. Perfekt som dessert i høst- og vintermåltider. Enkel oppskrift og tips!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1 ferdig paibunn (for dobbel bunn, 23 cm paibunn)
  • 1 1/3 kopper ferske eller frosne tranebær
  • 1 kopp halverte pekannøtter
  • 1 kopp hvit sjokolade- eller vaniljefargede chips
  • 3 egg
  • 3/4 kopp godt pakket brunt sukker
  • 3/4 kopp lys mais sirup
  • 3 spiseskjeer hvetemel
  • 1 teskje revet appelsinskall

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  2. 2Kjevle ut bunnen og legg den i en 23-centimeters paiform.
  3. 3Lag et lag med tranebær, pekannøtter og chips i den bunnen.
  4. 4I en stor bolle, pisk eggene.
  5. 5Tilsett brunt sukker, sirup, mel og appelsinskall, og bland godt.
  6. 6Hell over tranebærblandingen.
  7. 7Stek i 35 til 40 minutter, eller til skorpen er gyllenbrun og fyllet har stivnet i midten.
  8. 8Dekk til med aluminiumsfolie som er sprayet med non-stick-spray etter 25 minutter.
  9. 9Avkjøl helt, ca. 2 timer.
  10. 10Hvis ønskelig, server med pisket krem.
  11. 11Pynt etter eget ønske.
  12. 12Oppbevar i kjøleskapet.