Frostede smørkjeks

Frostede smørkjeks

oppskrift på frostede smørkjeks - en klassisk småkake perfekt til jul eller andre anledninger. rask å lage og smaker fantastisk!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • 1. em
  • Kokies:
  • /em
  • Crisco® Original No-Stick Kokespray
  • 1/2 pinne Crisco® Baking Sticks Smørsmak All-Vegetable Shortening
  • eller 1/2 kopp Crisco® Smørsmak All-Vegetable Shortening
  • 3/4 kopp sukker
  • 1 ss melk
  • 1 stort egg, lett pisket
  • 1/2 ts vaniljeekstrakt
  • 1/4 ts salt
  • 1/4 ts bakepulver
  • 1 1/4 kopper Pillsbury BEST® All Purpose Mel
  • Glasur:
  • 1 pund melis, ca. 4 kopper
  • 1/3 kopp melk
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • Noen dråper konditorfarge, hvis ønskelig (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Kokies:
  2. 2Varm ovnen til 375 grader Fahrenheit. Spray bakepapir eller bakeplater med non-stick bakefett.
  3. 3Bland 1/2 kopp smør, sukker og melk i en stor bolle; pisk på middels hastighet til det er godt blandet. Rør inn egg og vaniljeekstrakt.
  4. 4Bland mel, salt og bakepulver i en middels bolle. Rør det inn i smørblandingen på lav hastighet til det er godt blandet. Bruk en måleskje og legg jevne teskjeer med deig med 5 cm mellomrom på de forberedte bakeplatene.
  5. 5Stek i 7 til 9 minutter. La kakene avkjøle i 2 minutter på bakeplatene, før de flyttes over til avkjølingsrist for å avkjøles helt.
  6. 6Glasur:
  7. 7Bland smør, melis, melk og vaniljeekstrakt i en stor bolle; pisk på lav hastighet i 15 sekunder. Skrap ned i bollen.
  8. 8Pisk på høy hastighet i 2 minutter, eller til glasuren er glatt og kremete. Farg glasuren med konditorfarge til ønsket nyanse, hvis du bruker det. Pynt kakene med glasur.