
Frostede smørkjeks
oppskrift på frostede smørkjeks - en klassisk småkake perfekt til jul eller andre anledninger. rask å lage og smaker fantastisk!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk
Ingredienser
- 1. em
- Kokies:
- /em
- Crisco® Original No-Stick Kokespray
- 1/2 pinne Crisco® Baking Sticks Smørsmak All-Vegetable Shortening
- eller 1/2 kopp Crisco® Smørsmak All-Vegetable Shortening
- 3/4 kopp sukker
- 1 ss melk
- 1 stort egg, lett pisket
- 1/2 ts vaniljeekstrakt
- 1/4 ts salt
- 1/4 ts bakepulver
- 1 1/4 kopper Pillsbury BEST® All Purpose Mel
- Glasur:
- 1 pund melis, ca. 4 kopper
- 1/3 kopp melk
- 1 ts vaniljeekstrakt
- Noen dråper konditorfarge, hvis ønskelig (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Kokies:
- 2Varm ovnen til 375 grader Fahrenheit. Spray bakepapir eller bakeplater med non-stick bakefett.
- 3Bland 1/2 kopp smør, sukker og melk i en stor bolle; pisk på middels hastighet til det er godt blandet. Rør inn egg og vaniljeekstrakt.
- 4Bland mel, salt og bakepulver i en middels bolle. Rør det inn i smørblandingen på lav hastighet til det er godt blandet. Bruk en måleskje og legg jevne teskjeer med deig med 5 cm mellomrom på de forberedte bakeplatene.
- 5Stek i 7 til 9 minutter. La kakene avkjøle i 2 minutter på bakeplatene, før de flyttes over til avkjølingsrist for å avkjøles helt.
- 6Glasur:
- 7Bland smør, melis, melk og vaniljeekstrakt i en stor bolle; pisk på lav hastighet i 15 sekunder. Skrap ned i bollen.
- 8Pisk på høy hastighet i 2 minutter, eller til glasuren er glatt og kremete. Farg glasuren med konditorfarge til ønsket nyanse, hvis du bruker det. Pynt kakene med glasur.