Hello Fresh Mobile Banner
kål- og kålsalat

kål- og kålsalat

oppskrift på en frisk og knasende kålsalat, perfekt som tilbehør til sommermaten eller som en lett forrett. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 4 kopper juliennet Savoy- eller grønnkål (eller 2 kopper rødkål, juliennet, og 2 kopper grønnkål for en mer fargerik presentasjon)
  • 2. 1 3/4 kopper Pearl Oyster Bar Tartar Sauce
  • 3. 5 spiseskjeer sherryeddik
  • 4. 1/2 teskje sukker
  • 5. 1/2 teskje kosher salt
  • 6. En klype nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor bolle, bland alle ingrediensene godt. La det stå i kjøleskapet i minst 3 timer før servering.
  2. 22. I en stor bolle, bland alle ingrediensene godt. La det stå i kjøleskapet i minst 3 timer før servering.