
kål- og kålsalat
oppskrift på en frisk og knasende kålsalat, perfekt som tilbehør til sommermaten eller som en lett forrett. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 4 kopper juliennet Savoy- eller grønnkål (eller 2 kopper rødkål, juliennet, og 2 kopper grønnkål for en mer fargerik presentasjon)
- 2. 1 3/4 kopper Pearl Oyster Bar Tartar Sauce
- 3. 5 spiseskjeer sherryeddik
- 4. 1/2 teskje sukker
- 5. 1/2 teskje kosher salt
- 6. En klype nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 11. I en stor bolle, bland alle ingrediensene godt. La det stå i kjøleskapet i minst 3 timer før servering.
- 22. I en stor bolle, bland alle ingrediensene godt. La det stå i kjøleskapet i minst 3 timer før servering.