Sjokoladekrempai I

Sjokoladekrempai I

Lær hvordan du lager en herlig chocolate cream pie med denne enkle oppskriften. Perfekt dessert for sjokoladeelskere, klar på kort tid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp hvitt sukker
  • 2. 1/3 kopp hvetemel
  • 3. 2 kopper melk
  • 4. 2 (1 unse) firkanter usøtet sjokolade
  • 5. 3 eggeplommer
  • 6. 2 spiseskjeer smør
  • 7. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 8. 1 (23 cm) paibunn, stekt

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland sukker, mel, melk og hakket sjokolade i en kjele på 2 liter. Rør konstant og kok opp over middels varme til blandingen begynner å boble. Fortsett å røre i 2 minutter.
  2. 22. Bland litt av den varme blandingen inn i eggeplommene, og pisk raskt for å unngå at eggeplommene koker. Rør den varme eggeplommeblandingen inn i resten av sjokoladeblandingen, og kok i ytterligere 90 sekunder. Ta av varmen, og rør inn smør eller margarin og vanilje.
  3. 33. Hell fyllet i paibunnen, og la den stå i kjøleskapet til den er stivnet. Topp med pisket krem og litt revet sjokolade.