
Blandet grønt med bringebærvinaigrette
oppskrift på frisk mixed greens salat med søtlig bringebærvinaigrette. perfekt som forrett eller lett måltid på sommeren.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp bringebærseddik
- 2. 2/3 kopp finhakket fersk sjalottløk
- 3. 3/4 kopp olivenolje
- 4. 1 liten hodesalat, tynne skiver (ca. 6 kopper)
- 5. 1 stor hodesalat radicchio, tynne skiver
- 6. 1 stor hodesalat belgisk endiv, tynne skiver
Fremgangsmåte
- 11. Bland eddik og sjalottløk i blender eller food processor. Mens maskinen går, tilsett gradvis olje. Krydre med salt og pepper. Bland romanosalat, radicchio og endiv i en stor bolle. Vend inn nok vinaigrette til å dekke salaten.
- 22. Bland eddik og sjalottløk i blender eller food processor. Mens maskinen går, tilsett gradvis olje. Krydre med salt og pepper.
- 33. Bland romanosalat, radicchio og endiv i en stor bolle. Vend inn nok vinaigrette til å dekke salaten.